Samo dobra glazba13. prosinca 2013. 00:00

(FOTO/VIDEO) Božićni konvoj Soundset Raguse

Ekipa Soundset Raguse strašno je ponosna na slatki pothvat koji je uspjela ostvariti uz pomoć kolega i prijatelja. Poželjeli smo duh blagdana ponijeti u od Grada udaljena, no srcu bliska mjesta. I uspjeli smo, uz samo malo dobre volje.  Božićni konvoj veselih i vrijednih ljudi krenuo je u četvrtak 12.12. 2013. iz Gruža na put do  Lisačkih rudina u Dubrovačkom Primorju. Pridružili su mu se autobusi raspjevane dječice i malo starijih Slanjana, a nakon početničkih poteškoća (dio se ekipe putem izgubio, dio ostao bez goriva) konvoj je sretno stigao do Lovačkog doma na Rudinama.  Sve sudionike, kolege, prijatelje i ostale goste tamo je dočekao prigodan program i blagdanski tratamenat.

Pjesmom i plesom goste su uveselili i na stare običaje posjetili: KUD Lijerica Slano, Mali Linđo OŠ Slano, Ženska klapa Fortuna, Muška klapa Staglin i Dječji vrtići Slano i Ošlje.

Preostaje nam samo reći hvala: Pekari Rusica na preukusnim  kolačima, restoranu  Spiona na neponovljivim šporkim makarulima,  sendvič baru Bouno čiji su sendviči doslovno planuli, konobi Dubrava na Bosanci, Hotelima Valamar, vjernom nam Pemu, cafe baru Promenada, Dolce Viti na domaćoj torti, vinariji Šimunković, Libertasu bez čijih autobusa ne bi daleko dogurali, ekipi iz Dubrovnik Luxury Servicea, Tenis klubu Dubrovnik, Udruzi Dart, Udruzi Blage Ruke, TZ-u Općine Dubrovačko Primorje, Općini Dubrovačko Primorje i njihovim vatrogascima, dubrovačkom gradskom odjelu za poduzetništvo, turizam i more, Kazalištu Marina Držića (jer smo im na jedan dan „ukrali“ borić), ravnatelju dubrovačke obrtničke škole gosparu Dinku Mandiću i njegovim učenicima, Lovačkom domu na Rudinama, Loop video produkciji, izvođačima, našim najdražima; Jeleni Di Ceglie, Matku Saltariću, Marku Thomasu, i svim kolegama iz medija koji su podržali našu akciju.

Ostalo je zapisano u fotogaleriji za koju je zaslužna kolegica Ivona Butijer, novinarka Dubrovačkog Dnevnika. Djelić atmosfere pogledajte i u videu kojeg je uredio kolega Maro Bošnjak.

Božićni konvoj Soundset Raguse