Samo dobra glazba24. kolovoza 2013. 00:00

(FOTO) Filmske večeri Soundset Raguse

Taman kada pomislite da je Dubrovnik ljeti pretrpan događanjima Soundset Ragusa organizira još jedno naravno-na otvorenom. Sve kako bi kolegama dodatno zakomplicirala prebukiranu večer, a sugrađane namamila pred filmsko platno. Ljetne večeri na teniskim terenima u Lapadu kao stvorene su za filmski tjedan kojeg je Soundset Ragusa organizirala u suradnji sa Discovery film produkcijom i Vukovar Film Festivalom.

Od ponedjeljka 19. kolovoza do petka 23. kolovoza ljetne večeri Dubrovčana i gostiju začinili su filmski  klasici; To Rome with love, Looking for Eric, One day, Jane Eyre i In Bruges. 

Projekcije na glavnom tenis terenu na šetnici Uvale Lapad održavale su se svaku večer s tim da je u srijedu 21. kolovoza  prikazan i  dječji film ‘Košćela’ koji je gotovo napunio tribine i ispraznio zalihe kokica i sokova :)

Uz besplatan ulaz, kokice i piće te after party u caffe baru Promenada večer je jednostavno bila savršena.

Filmske večeri na otvorenom bile su uvertira i podrška 7. izdanju Vukovar Film Festivala. Svi filmovi koji su prikazani dio su filmskog programa dosadašnjih  filmskih festivala održanih u Vukovaru, gradu prijatelju Dubrovnika.

Osim pokroviteljima; DIU Libertas, Adrenalin park Sveta Ana i Dubrovnik Luxury Services, kao i Loop video produkciji, dugujemo veliko hvala i svim kolegama, koji su  nam pomogli popratiti ovaj projekt.

Sve je slikom zabilježio gospar koji uvijek zna odgovor na Kenova? – Maro Bošnjak te neuhvatljivi Željko Tutnjević.