Samo dobra glazba03. listopada 2022. 13:15

BOGATO GASTRONOMSKO IZDANJE

PREDSTAVLJEN PROGRAM GOOD FOOD FESTIVALA

Danas se u prostorijama TZ grada Dubrovnika predstavila manifestacija Good Food Festival, koja će se održati od 10. do 16. listopada. Ovogodišnji program uključivat će tradicionalni Tjedan restorana s festivalskim menijima, gastro ture, tematske večeri, radionice i ostala zanimljiva događanja. 

"Riječ je o programu koji je već prepoznat u gradu i na turističkom tržištu. Pripremili smo puno stvari koje se događaju u tom tjednu, prije svega tu je tjedan restorana. Osim toga, organizirali smo niz radionica u suradnji s našim partnerima, Dešom i s HGK, tako da su tu radionice koje se tiču izrade raznih slatkarija, a imamo pomoć i suradnju s jednom udrugom iz Vukovara. Osim tjednih događanja, imamo i nekoliko 'highlight' događaja, gdje govorimo o Sunset sparkling Vine Partyu koji se događa u hotelima Royal, večeru s Michelin chefom, što mislimo da će polučiti dobar uspjeh, a tu je i Gala večeru koju organiziramo čitav niz godina u suradnji s hotelom Rixos gdje će prisutne zabavljati Maja Hrgić s jazz klasicima", istaknuo je između ostalog direktor TZ grada Dubrovnika, Miro Drašković.  

Good Food Festival će biti organiziran u skladu s Odlukom o ograničavanju korištenja jednokratne plastike u sklopu projekta "Plastic Smart Cities" čiji je glavni cilj smanjenje ili zaustavljanje uporabe ovog materijala.

 

Detaljan program dostupan je na: https://tzdubrovnik.hr/user_files/novak/Brosura%20GFF%202022%20WEB.pdf?fbclid=IwAR0huQGaOhGEgZBMTL5djinU5-j00TlLGMiTqLxs4XvX19TGiokg78jKeRE