Samo dobra glazba10. veljače 2023. 07:30

RUNWAY RUN POZIVA!

JEDINSTVENA UTRKA DUBROVAČKIM AERODROMOM

10. ožujka 2023. zaljubljenici u trčanje i rekreaciju imaju priliku doživjeti jedinstveno sportsko iskustvo - trčati pistom dubrovačkog aerodroma. Naime, najavljeno je novo izdanje utrke Runway Run, jedine utrke takve vrste u Hrvatskoj, koju Du Motion organizira po četvrti put u suradnji sa Zračnom lukom Dubrovnik. "Zbog pozitivnih reakcija trkača, utrka je postala sada već i tradicionalna. Mnogima će to biti i odlična priprema za sedmi Du Motion - Runners' Days Dubrovnik koji će se održati krajem travnja,” poručio je direktor Du Motiona, Alen Bošković.

S duljinom od 5 kilometara i održavanjem u suton dana na neuobičajenoj lokaciji, Runway Run utrka privući će i početnike i iskusne trkače koji žele iskusiti nešto novo. Njih najviše 150 može se do 3. ožujka prijaviti putem službene stranice Du Motiona, uz uvjet da imaju navršenih 16 godina.

Cijena startnine iznosi 20 eura, a paket za trkače uključuje službenu majicu utrke, atraktivnu medalju, startni broj, službeno mjerenje vremena, okrepu, besplatni parking na parkiralištima zračne luke i zabavu nakon utrke.