Samo dobra glazba20. ožujka 2023. 07:45

PRIJAVITE SE NA EDUKATIVNU RADIONICU

INTERNETSKI IZAZOVI

Obzirom na sve veći porast zlostavljanja djece kao rezultat razvoja novih oblika zlostavljanja s razvojem tehnoloških komunikacijskih dostignuća,  Centar za sigurniji Internet sa Zajednicom tehničke kulture Grada Dubrovnika organizira radionice za učenike osnovnih i srednjih škola te predavanje za roditelje i stručnjake, u Centru za mlade Dubrovnik 21. i 23. ožujka.

U utorak 21. ožujka u 16 sati održat će se radionica za srednjoškolce „Samo šala i zabava ili uznemiravanje“ gdje će se predavači usmjeriti  na online seksualno uznemiravanje. Broj mjesta na radionicama i predavanju je ograničen, stoga se potrebno prijaviti preko poveznice: www.ztk-du.hr/csi-prijava/.

Radionice i predavanje Centra za sigurniji internet organiziraju se u sklopu kontinuiranog projekta (e)odrastanje kojeg zadnje dvije godine Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika provodi u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku, Dječjim vrtićima Dubrovnik i Dječjim vrtićem Pčelica kroz niz aktivnosti (predavanja, radionica, anketa,…) za djecu, roditelje, odgojitelje i učitelje, što je omogućeno kroz Program javnih potreba u tehničkoj kulturi Grada Dubrovnika.