Samo dobra glazba18. rujna 2015. 23:00

ČESTITAMO Marijana Brautović odlazi na krstarenje brodom kompanije MSC Cruises

18. rujna 2015. posebno je sretan datum za slušateljicu Soundset Raguse Marijanu Brautović koja će u narednim mjesecima otploviti na krstarenje brodom kompanije MSC Cruises. Naime, posljednjih tjedana naši su sugrađani u eteru Soundset Raguse svakodnevno „upijali“ informacije o krstarenjima i zanimljivosti o ovoj kompaniji, a svi koji su na pitanja voditelja odgovorili točno, ušli su u „bubanj“ Soundset Raguse i MSC-a te tako dobili priliku ostvariti san o krstarenju Mediteranom. Na prekrasnom brodu MSC POESIA, među 22 imena, najsretnije je izvukao direktor krstarenja Nicholas Lioce. -Pažnja, pažnja! Sretna dobitnica je Marijana Brautović – objavio je ovaj veseli Talijan u eteru Soundset Raguse.

 

Marijana je to, kao vjerna slušateljica, a barem tako kaže - sve čula. - Da, slušali smo radio! Stvarno ne mogu vjerovati! Nikad u životu nisam ništa dobila i sad osvojim putovanje. Što, kada, gdje, kuda mogu ići? Hvala vam, hvala puno – još pomalo u nevjerici govorila je Marijana ističući kako će najvjerojatnije voditi muža sa sobom na kruzer. - Valjda postoji neka opcija za nadoplatu- kazala je kroz smijeh. Direktor krstarenja Nicholas Lioce spremno se odazvao pozivu da upravo on bude „sretna ruka“ koja će nekome od slušatelja Soundset Raguse donijeti priliku za putovanje života. Nikolas je po zanimanju glumac, a nakon studija dramske umjetnosti u rodnoj Italiji, odlučio je kazališne daske zamijeniti brodskim. -Glumac sam pa sam na brodu tražio posao u struci. Ipak, kako na brod dolaze gosti iz svih krajeva svijeta, rekli su mi da to neće biti moguće, jer sam glumio isključivo na talijanskom. Budući da govorim više jezika, ponudili su mi posao u prodaji. Napredovao sam brzo, posebno zbog kazališne pozadine pa i sad osmišljavam krstarenja i zanimljive evente.

 

Radim tu već 11 lijepih godina- rekao je Lioce, sretan jer očito radi jedan od onih- poslova iz snova. -Uvijek se rado sjetim novogodišnjih proslava. Najzanimljivija putovanja sa MSC-om bila su ona u Južnu Ameriku, Argentinu, Brazil. Tamo sam radio šest godina. Bio sam i u Izraelu, Siriji, Lebanonu, Libiji. Sad te zemlje ne možemo posjećivati s obzirom na njihovo trenutno stanje – kazao je i dodao - Vremena za razgledavanje imam jer mi je posao raditi promocije gradova u koje idemo. O Dubrovniku ima samo riječi hvale, a zanimljivo je da i on kao stranac, zna kako bi se trebalo điravat Stradunom. -Divan grad, odlična hrana! Stradun je predivan i samo bih šetao gore-dolje, kazao je i dodao - Ima jedna divna trgovina koja pravi odlične sladolede, neću reći koja da je ne reklamiramo, ali sladoled je divan.

Dubrovnik je predivan grad s predivnim curama- zaključio je naš sugovornik. Soundset Ragusa na koncu može tek poželjeti cijeloj kompaniji MSC Cruisesa i novopečenoj putnici Marijani Brautović, sretan put i mirno more. Čestitamo! Vratite nam se puni dojmova i lijepih sjećanja kakve svakog dana na brodovima MSC-a prikuplja Nikolas.