Samo dobra glazbaMSC Krstarenja

MSC Krstarenja je postala jedan od lidera na tržištu krstarenja na Mediteranu. Danas, zahvaljujući ambicioznom povećanju flote, imaju jednu od najmodernijih flota na svijetu (prosjek brodova u posljednjih 5 godina).

U skladu sa značajnim rastom ostvarenim u proteklih nekoliko godina, MSC Krstarenja čvrsto drže lidersku poziciju u Mediteranu, južnoj Africi te Brazilu. Moderna flota koju čini 11 brodova prevozi 1.2 milijuna putnika. MSC Krstarenja prisutna su u Mediteranu tijekom cijele godine, a nude i širok izbor sezonskih itinerera sjevernom Europom, Atlantskim oceanom, Karibima i Antilima, Južnom Amerikom, Indijskim oceanom, južnom i zapadnom Afrikom te Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Kompanija je u potpunosti u europskom vlasništvu. Zapošljava 12000 zaposlenika diljem svijeta, a prisutna je u 45 zemalja.

 

MSC Krstarenja ponosna su na svoje mediteransko naslijeđe koje se jasno ogleda u sofisticiranom dizajnu i srdačnoj gostoljubivosti, po kojima je kompanija nadaleko poznata. Inovacije u dizajnu eksterijera kao i interijera brodova u floti MSC Krstarenja zasluženo su osigurale brojne nagrade za brodske arhitekte De Jorio Design International. Specijaliteti poznatih talijanskih regija kao i najbolja jela mediteranske i internacionalne kuhinje čine gastronomski doživljaj na krstarenju posebnim iskustvom. Na području usluga i udobnosti, MSC Krstarenja nastavljaju postavljati nove standarde luksuznog krstarenja. To potvrđuju MSC Aurea Spa, raskošni wellness centar, i MSC Yacht Club, ekskluzivan prostor na dvije perjanice flote koji nudi elegantne apartmane uz cjelodnevnu uslugu butlera te brojne druge pogodnosti.