Samo dobra glazba11. rujna 2018. 07:45

UDRUGA SIGURNOST U PROMETU

Vratimo djecu na igrališta

Popularno natjecanje po prvi put u Konavlima

Natjecanje ‘Vratimo djecu na igrališta’ u organizaciji udruge ‘Sigurnost u prometu’ po prvi put održat će se u Konavlima, na velikom školskom igralištu Osnovne škole Gruda. 

- Nakon Dubrovnika, Mokošice i Župe dubrovačke, selimo se na Grudu. Posebno nas veseli činjenica da će, uz lokalne osnovne škole, sudjelovati i natjecatelji iz Neretve i s otoka Korčule - najavio je Denis Pavela iz udruge.

Natjecat će se učenici od prvog do trećeg razreda osnovne škole. S obzirom na broj škola koje će sudjelovati, edukativno druženje ovoga će puta biti drukčije koncipirano, a novosti ima i po pitanju nagrada. Naime, uz osvojene medalje za prvo, drugo i treće mjesto, nagrada će biti i škola jahanja, a pobjednike očekuje pehar napravljen posebno za ovu priliku.

- Posebno želim istaknuti da je najveća nagrada to što se djeca druže, što su u prirodnom okruženju, gdje bi djeca i trebala biti, a to su igrališta. Obećavamo lijepo druženje - rekao je Pavela te pozvao zainteresirane da se pridruže u subotu 15. rujna na Grudi s početkom u 10 sati.

Andrea Milošević