Samo dobra glazba09. kolovoza 2019. 13:15

SRUŠENI REKORDI

Veliko finale Revelin Festivala

Ove nedjelje za domaće goste besplatan ulaz

Ovogodišnje izdanje Revelin Festivala srušilo je sve rekorde. Bio je to najposjećeniji Revelin Festival ikada. Najzvučnije ime Festivala, Kungs opravdao je povjerenje mnogobrojne publike. Atmosfera je bila toliko užarena da je najveću zvijezdu Revelin Festivala ostavila bez teksta te je svirao doslovno do zatvaranja kluba. O ovoj noći će se definitivno dugo pričati, a pamtit će se zauvijek.

Najluđa zabava se nastavlja i ovog vikenda, i to već večeras, dok se idući tjedan s nestrpljenjem očekuje najekskluzivnija zabava ovog ljeta na Jadranu. Najutjecajniji svjetski časopis za elektronsku glazbu, DJ MAG odabrao je Dubrovnik za organizaciju ekskluzivne zabave na kojoj će nastupiti trenutno najtraženije DJ ime sa klupske scene, Eats Everything. Broj ulaznica je ograničen, a iste su dostupne online i u uredu Revelina svakim radnim danom od 9:00 do 16:00.

Podsjećamo da i ove nedjelje Revelin časti sve svoje domaće goste besplatnim ulazom tijekom cijele noći. Svoj stol možete rezervirati na kontakt 098 533 531.