Samo dobra glazba04. travnja 2018. 11:00

USKORO SINGL "IME LJUBAVI"

U LIPNJU NOVI ALBUM Nova era benda "Pravila igre"

Ekipa koju dubrovačka publika pamti sa spektakularnog dočeka na Stradunu s Dinom Merlinom, posljednjih mjeseci radi punom parom. Novosti i planove, u eteru Soundset Raguse predstavio je novi pjevač benda Ivan Penezić.

Kako im sada stvari stoje, pred dečkima iz benda „Pravila igre“ uzbudljivo je razdoblje. Njihov novi vokal je Ivan Penezić, već su objavili par novih stvari kao najavu novog albuma, a u pripremi je još jedan novi singl. Ekipa koju dubrovačka publika pamti sa spektakularnog dočeka na Stradunu s Dinom Merlinom, posljednjih mjeseci radi punom parom. Novosti i planove, u eteru Soundset Raguse predstavio je novi pjevač benda Ivan Penezić.
-Novi singl smo izdali prije nepunih mjesec dana, očekivanja su nadmašena, dobili smo odlične kritike i odličan feedback publike i struke. Novi album se krčka, radimo punom parom, u lipnju album trebao biti gotov i nadam se da ćemo taj ambiciozan plan i ostvariti- kaže Penezić.

„Kako stvari stoje“ naziv je nove pjesme kojom su dečki najavili svoj drugi album, a ova pjesma ujedno i druga po redu koju objavljuju. U pripremi je i treći singl, a Ivan nam je otkrio i naziv nove pjesme.
-Ono što vam mogu odati je da će se pjesma zvati „Ime ljubavi“, to će ujedno biti najava za album koji bi trebao izaći 9. lipnja, a u međuvremenu dogovaramo ljetnu turneju na kojoj bi cijeli album predstavili- otkriva Ivan.

Koncert s Merlinom na Stradunu za Ivana je bio najljepši dan u životu. U Dubrovnik se zaljubio, a općenito bendu je kraj prošle godine bio po mnogo čemu zanimljiv.
-Krajem prošle godine imali smo preko dvadeset koncerata. To je meni osobno bila privilegija i zadovoljstvo. Fanovi su nas primili predivno gdje god smo zasvirali. Smatram da je moj najveći uspjeh to što se broj fanova nije smanjio, bez obzira na promjenu pjevača- pojašnjava Penezić ističući kako je lijepo biti dio ovog benda.- Jaki smo, guramo dalje, album uskoro ide van i publika će vidjeti što sve može očekivati od nove ere benda „Pravila igre“- zaključuje.

klš