Samo dobra glazba28. prosinca 2017. 10:15

TRINUTE TO ALAN LASIĆ

Rokček i ove godine u Uvali Lapad

U spomen na dubrovačkog glazbenika Alana Lasića, u petak 29. prosinca od 17 sati zasvirat će brojni dubrovački bendovi sve za udrugu Zajedno do zdravlja.

Veliki humanitarni Rokček održava se i ove godine na teniskim terenima u Uvali Lapad. U spomen na dubrovačkog glazbenika Alana Lasića, u petak 29. prosinca od 17 sati zasvirat će brojni dubrovački bendovi sve za udrugu Zajedno do zdravlja.
-Odlučili smo nastaviti tradiciju rock dočeka u Uvali Lapad. Lani je zaista ambijent bio divan. Nastupilo je nekoliko bendova i jedna klapa. Ostalo nam je sve to u najljepšoj mogućoj uspomeni. Naš kolega Alan Lasić, utemeljitelj grupe Atlantida, bio je dobri duh našeg prvog Rokček, a u međuvremenu nas je nažalost prerano napustio i pretvorio ovogodišnji događaj u tužno sjećanje na njega. Ove godine u Uvali će nastupiti čak 12 bendova i klapa Kaše – otkriva nam Slobodan Nano Vlašić, jedan od organizatora koncerta.
Na drugom po redu Rokčeku – Tribute to Alan Lasić nastupit će Ad Libidum, Art, Banditten Strasse, Bjelouška, Dapal, DaRiva, Embassy 516, Kaše, Lapadske tratinčice, Mystica, Teatar i Valetudo.
-Odluku o humanitarnoj namjeni koncerta za udrugu Zajedno do zdravlja donio je Alanov sin Kiko, a da ne bi riskirali loše vrijeme, ponovno će se koncert održati u prostoru fast fooda na teniskim terenima u Uvali Lapad-pojasnio je Vlašić za Soundset Ragusu.