Samo dobra glazba23. rujna 2019. 10:00

Ponovo van konkurencije

REVELIN Popisom izvođača impresionirao prestižnu svjetsku organizaciju

Nominiran za titulu 100 najboljih noćnih klubova

Ugledna svjetska organizacija, The International Nightlife Asosociation je nominirala Culture Club Revelin za titulu 100 najboljih noćnih klubova u svijetu za 2019. godinu. Glasovati je moguće na poveznici: https://bit.ly/31Tlt1M do 30.rujna.

Impresivna svjetska gostovanja se nastavljaju i dalje. Idući petak, 27.rujna s nestrpljenjem se očekuje nastup Fedde Le Granda. Za svoj deseti jubilarni nastup u Dubrovniku, poznati nizozemski DJ, priprema jedinstveni glazbeno scenski show. S obzirom na veliki broj obožavatelja u Dubrovniku, dogovoreno je druženje i fotografiranje za dvoje najvjernijih fanova.

Svi oni koji kupe svoju ulaznicu za koncert Fedde Le Granda u uredu Revelina do srijede, 25. rujna automatski sudjeluju u nagradnoj igri u kojoj mogu osvojiti druženje i fotografiranje upravo s Fedde Le Grandom.

Nakon kupnje ulaznice u uredu, svoje podatke je potrebno napisati na cedulju i staviti u kuglicu iz koje će se u petak točno u podne izvlačiti sretni dobitnici. Izvlačenje dobitnika bit će uživo emitirano na službenom Facebook i Instagram profilu kluba Revelin.