Samo dobra glazba06. travnja 2018. 15:00

LJETO U CC REVELIN

Poznata prva svjetska imena koja stižu u Revelin ovo ljeto, nabavite online ulaznice za samo 50 kuna

Imena svjetskih zvijezda koji će posjetiti Dubrovnik ovo ljeto čekala su se s nestrpljenjem, a mi vam donosimo listu šest imena koji će zabavljati publiku u Revelinu ovo ljeto.

Velika novost za sve ljubitelje provoda u Revelinu je online kupovina i posebne akcije na cijene prvih 50 ulaznica koje su od danas u prodaji samo na web stranici Revelina. Nabavite odmah svoju ulaznicu za ljetni provod klikom na link. Prvo ime koje je predstavljeno je najpoznatija mlada DJ zvijezda, Kungs. Sigurno ste čuli neke od njegovih pjesama koje imaju veliki broj pregleda na stranici Youtube. Poznat po gostovanjima na brojnim festivalima i pjesmama koje se koriste za razne reklame i produkcije. Njegov dolazak rezerviran je za 15. kolovoza, a već sada možete kupiti ulaznicu po jedinstvenoj cijeni od samo 50 kuna klikom na link.

Solardo je trenutno najpoznatiji DJ/producentski dvojac u house i techno glazbenom svijetu. Mnoge nagrade i velike svirke su za njima, a njihov prvi dolazak u Hrvatsku dogodit će se baš u Dubrovniku i to već 20. lipnja. Samo 50 ulaznica po cijeni od 50 kuna dostupno je ovdje.

Miljenik dubrovačke publike i jedan od zvijezda kojemu je Dubrovnik postao kao drugi dom, je Fedde Le Grand. Uvijek se traži ulaznica više za ovaj koncert kojeg domaći ne propuštaju, a vi imate priliku već sada nabaviti ulaznicu za samo 50 kuna, požurite na web i iskoristite priliku odmah!

Zonderling je sljedeće ime koje Revelin predstavlja u svom glazbenom programu za sezonu 2018. Jedan od EDM zvijezda koji je surađivao i s Martin Garrixom, Dua Lipom i mnogim poznatim imenima, predstavit će se prvi put u Dubrovniku 29. lipnja. Ulaznice su dostupne ovdje.

DJ koji je svoju premijeru imao prošle godine u Dubrovniku, vraća su ponovno na radost velikog broja obožavatelja. Mahmut Orhan gostuje 6. srpnja u Revelinu, a ulaznice vas čekaju na linku.

Trenutno najveća zvijezda underground glazbene scene, Black Coffee zasvirat će 22. kolovoza u Culture Clubu Revelin. Rezident DJ u jednom od najboljih svjetskih klubova, Španjolskoj Hi Ibiza klubu zasvirat će najbolji deep house set kakav do sada niste imali prilike poslušati. Velika zainteresiranost već je zavladala za ovaj nastup, stoga odmah kliknite i kupite svoju ulaznicu od 50 kuna.

Online prodaja kluba Revelin donosi vam brojne pogodnosti koje možete iskoristiti odmah! Prodaja ulaznica po regularnim cijenama za navedene događaje, kao i rezervacija VIP-a bit će dostupna sljedeći tjedan u uredu Revelina.

(promo)