Samo dobra glazba20. veljače 2018. 14:15

OPREZNO U PROMETU

HAK Prometna prognoza i moguća ograničenja u prometu tijekom srijede

Preporuka je svima koji sutra planiraju putovanje da pozorno prate prometnu situaciju, na put ne kreću bez zimske opreme, a ako je moguće neka odgode putovanje, zbog najavljenih loših vremenskih uvjeta.

Iz Hrvatskog autokluba poslali su prometnu prognozu za srijedu 21. veljače koju prenosimo u cijelosti:

"Na cestama u unutrašnjosti su moguća ograničenja u prometu zbog snijega, a veći problemi očekuju se u Lici i Gorskom kotaru, te je moguća poledica osobito na mostovima i nadvožnjacima.

Zbog najavljene olujne bure u cestovnom prometu očekuje se ograničenja za pojedine skupine vozila na dionicama autocesta A1 između Svetog Roka i Posedarja, A6 Rijeka-Zagreb između Delnica i Kikovice, u podvelebitskom dijelu Jadranske magistrale (DC8), na Krčkom i Paškom mostu. Preporuka je svima koji sutra planiraju putovanje da pozorno prate prometnu situaciju, na put ne kreću bez zimske opreme, a ako je moguće neka odgode putovanje, zbog najavljenih loših vremenskih uvjeta.

Za kamione s prikolicom i tegljače s poluprikolicom moguć je potpuni prekid prometa iz unutrašnjosti prema Dalmaciji i Hrvatskom primorju.

Pojačan promet teretnih vozila očekuje se tijekom dana na graničnim prijelazima Bajakovo, Bregana, Pasjak i Macelj."