Samo dobra glazba02. kolovoza 2018. 13:00

3. - 5. KOLOVOZA

ADRIATIC PERCEPTION FESTIVAL: Gdje Neretva ljubi more

Suorganizatorica Lucija Brailo o ovogodišnjem izdanju festivala

Festival elektronske glazbe Adriatic Perception Festival i ove godine na ušće Neretve dovodi 18 renomiranih producenata i DJ-eva iz zemlje, regije i inozemstva.

- Adriatic Perception Festival fokusira se na kvalitetnu elektronsku glazbu i izvođače, a ove godine smo sve skupa podigli na višu razinu. Iz Tel Aviva stižu Yaniv Tal i Guy Mantzur, koji je upravo nominiran za najboljeg svjetskog progressive house DJ-a – istaknula je suorganizatorica Lucija Brailo u kratkom razgovoru za Soundset Ragusu.

Njih dvojica svoju izdavačku kuću Plattenbank Records predstavit će u subotu 4. kolovoza, dok će treće strano ime koje će obogatiti postavu četvrtog izdanja festivala, Rob Hes, nastupiti prve večeri, u petak 3. kolovoza.

- Dolazi nam I petnaest regionalnih selektora sa samog vrha naše scene pa ćemo tako ugostiti  Petra Dundova, Marinu Karamarko, AudioStorma, Mladena Tomića, Deana Miličevića i mnoge druge, a na line up-u je i dubrovački DJ Maroje – najavila je Brailo.

Sve će se to odvijati na dvije pozornice. SEA stage je glavna pozornica na kojoj će nastupiti poznatija glazbena imena,  dok se RIVER stage nalazi u hladu borove šume na ušću te je rezerviran za ranojutarnju zabavu. U sklopu festivala omogućeno je i besplatno kampiranje. 

Andrea Milošević