Samo dobra glazba15. listopada 2020. 08:30

ŠKOLA MALAC GENIJALAC - PREDUVJET BUDUĆEG USPJEHA!

Sigurno vam se u životu dogodio trenutak u kojem ste se zapitali jeste li dosegli svoj puni potencijal. Jeste li mogli postići više? Što je stajalo na putu za ostvarivanje vaših želja i snova? Je li vas spriječio strah od neuspjeha, nedovoljno uložen trud ili samo ''sreća''?

Učenje je složen, trajan proces prisutan u svim aspektima i razdobljima života. Ponekad ostvareni rezultati nisu u skladu s uloženim vremenom, energijom i trudom, a razlozi za njih su brojni. Ponekad se radi o lošijoj koncentraciji, ponekad o logičkom zaključivanju, a nerijetko je glavni problem  motivacija na koju pak utječu brojni faktori.

Dragi roditelji, ako svoju djecu želite poticati da u što ranijoj dobi savladaju prepreke na putu do uspjeha uz pohvalu, ne samo za uspjeh, već i za trud, zalaganje i upornost, škola Malac Genijalac je pravo mjesto za vas. U svakom djetetu leži neograničeni potencijal  kojem nitko ne može procijeniti doseg, a u školi Malac Genijalac, zahvaljujući brojnim inovativnim metodama, usmjeravamo djecu da razvijaju neograničene potencijale svog uma, potičemo njihovu motivaciju za učenjem i razvijamo samopouzdanje koje je osnova za uspjeh u budućnosti.

RAZVOJ KONCENTRACIJE, PAMĆENJA, KREATIVNOSTI, MAŠTE...

Malac Genijalac je škola za svu djecu koja žele učiti na kreativan, zabavan i zanimljiv način. To je škola u kojoj djeca razvijaju različite kognitivne sposobnosti – pamćenje, koncentraciju, logičko i analitičko mišljenje, vizualizaciju, kreativnost i maštu, koje im ostaju kao trajne vještine. Malci Genijalci uz navedene vještine savladavaju vještinu brzog računanja i rješavanja problema kroz tri programa: Numicon, Hikari mentalna aritmetika i Super um.

Program Numicon dolazi sa sveučilišta Oxford, namijenjen je najmlađim polaznicima dobi od 3 do 6 godina gdje se kroz igru savladavaju sve predmatematičke vještine. Program mentalne aritmetike Hikari dolazi iz Japana, namijenjen je polaznicima dobi od 4 do 12 godina, osnova programa je savladavanje vještine rada na drevnoj japanskoj računaljci abakus te savladavanje mentalnog računanja bez olovke i papira i bilo kojeg drugog pomagala. Program Super um namijenjen je polaznicima dobi od 10 do 17 godina, radi se o programu mentalne matematike koji obuhvaća rješavanje složenih matematičkih zadataka isključivo misaonim putem na kojem se obrađuje dio gradiva osnovnoškolskog i srednjoškolskog programa nastave matematike, ali i gradivo koje se ne obrađuje tijekom redovnog školovanja, a nudi praktičnu primjenu u svakodnevnom životu.

KORIŠTENJE INOVATIVNIH TEHNOLOGIJA

U školi Malac Genijalac koriste se inovativne tehnologije, od kojih je glavno sredstvo rada web platforma koja se upotrebljava tijekom nastavnog sata, a polaznici također imaju i vlastite učeničke web platforme, koje koriste za rad kod kuće. Platforma omogućuje djeci kontinuirano vježbanje mentalnog računanja te različite vježbe koncentracije i pažnje, a učiteljima i roditeljima ona je sredstvo kojim mogu pratiti djetetov svakodnevni napredak.

Malac Genijalac međunarodna je škola koja ima za cilj razvoj kognitivnih sposobnosti i intelektualnih potencijala djece počevši od najranijeg razdoblja, a prisutna je u 11 gradova u Hrvatskoj. Osnovni je cilj škole usklađivanje razvoja obje hemisfere mozga, o čemu ovisi cjelokupan intelektualni razvoj.  Navedeni programi potiču simultano korištenje obje hemisfere mozga, čime se povećava kognitivni i intelektualni potencijal djeteta.

 

GDJE SMO U DUBROVNIKU I KAKO SE POSTAJE MALAC GENIJALAC?

Od siječnja ove godine ova popularna škola za djecu svoje programe uspješno realizira i u Dubrovniku, na adresi Prijevor Donji 2 A u Mokošici. Niti pandemija nije uspjela spriječiti održavanje nastave, pa se u vremenu početka pandemije, nedugo nakon što je škola krenula s radom nastava uspješno održavala online, direktnom nastavom preko aplikacije Zoom.

Jesenski upisni rok bliži se kraju, za upis je ostalo još jako malo vremena i mjesta, a za besplatno testiranje i ogledni sat možete se prijaviti na sljedećim kontaktima:

 

https://malacgenijalac.hr/upisni-centri/dubrovnik

mob: 099 6383 983

email: malacgenijalacdubrovnik@gmail.com

Detalje o programima škole Malac Genijalac možete saznati na web stranici malacgenijalac.hr